18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

2011 seçimlerine hazırlanıyor

BAĞIMSIZ ADAY YAŞAR BANDIRMA’NIN SEÇİM İNADI

Yapılan son iki seçimde belediye ve milletvekilliği için bağımsız aday olan ancak umduğunu bulamayan Nazillili Yaşar Bandırma, 2011 seçimlerine hazırlanıyor.

2007 Genel Seçimlerinde bağımsız milletvekilli ve 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde de bağımsız Nazilli Belediyesi Başkan adayı olarak seçimlere katılan ancak umduğunu bulamayan Yaşar Bandırma, 2011 yılında yapılacak milletvekilli seçimlerine büyük bir hırsla hazırlanıyor.

Son iki seçimde yaşadığı hayal kırıklığına rağmen gelecek seçimlerde yine bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan Yaşar Bandırma, seçimlere daha uzunca bir süre olmasına rağmen çalışmalara başladığını söyleyerek, “Halk oyalanmaya ve gündem unutturulmaya çalışılıyor. Ama halkımız bunun farkında. Halkımız en iyi cevabını sandıkta verecek. Halkımız seçim darbesine hazırlanıyor. Millet aç, sefil, çarşı pazara ininde gerçekleri görün. Ucuz şeylerle gündemi saptırmayın. Medya ile uğraşmayın halkın sorunlarına çözüm arayın unutmayın ki sizleri seçmeyi bilenler bir gün bunların hesabını seçim sandığında sormasını da bilir” dedi.

Bandırma, seçim dönemine kadar halkı bilinçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.

BANDIRMA'NIN SEÇİM KARNESİ

2007 Genel Seçimleri’nde Nazilli’den Aydın bağımsız milletvekili adayı olan Yaşar Bandırma, 600 civarında geçerli oy almıştı. Yaşadığı ilk seçim yenilgisinin ardından ümidini kaybetmeyen Bandırma, 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde de bağımsız Nazilli Belediye Başkan adayı olmuş ve ancak 65 oy alabilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 17:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?