25
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

45 günlük bebeğin şüpheli ölümü

NAZİLLİ’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde 45 günlük bir bebeğinin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Çakallık Mevkiinde yaşayan Seven Ailesi’nin 45 gün önce Aysun ismini verdikleri bir bebekleri oldu. Doğumdan sonra bebeğin boynunda bir şişlik gören aile durumdan şüphelenerek hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan muayenede bebeğin boynundaki şişliğin anne karnında oluştuğu ve korkulacak bir durumun olmadığı belirtilerek aile geri gönderildi. Hekimlerin tavsiyeleri doğrultusunda anne bebeğin boynundaki şiş olan bölgeyi masaj uyguladı. Dün akşam aniden öksürüğü tutan bebek evde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Anne Aysel Seven ve baba Cesim Seven “Bebeğin boynundaki yağ bezesinden başka herhangi bir rahatsızlığı yoktu. Gün boyunca gripti. Gece annesini emzirdikten sonra uyudu. Bir iki saat sonra aniden öksürmeye başladı ve biz kalktık hemen nefessiz kalarak hayatını kaybetti” diyerek yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdiler.

"BEBEĞİN BEŞİĞİNİN BAŞINDAN AYRILAMAYAN ANNE SAKİNLEŞTİRİCİ İLE AYAKTA DURUYOR"

Bebeğinin ani ölümü ile yıkılan Anne Aysun Seven, olaydan sonra şok yaşadı. Bebeğinin boş beşiğinin başından ayrılamayan acılı anne, sakinleştiriclerle ayakta durmaya çalışıyor. Bebeğin ölümünden kimseyi sorumlu tutmadığını ve kaderine boyun eğmekten başka çaresi olmadığını belirten Anne Aysun Seven, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

NAZİLLİ’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM
NAZİLLİ’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM
NAZİLLİ’DE ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 17:01:02
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 00:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?