26
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

48 saatte cadde yenilendi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 48 saatlik çalışmaları ile Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesinin asfaltını yeniledi.

Nazilli'nin trafik yoğunluğunun en fazla olduğu Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde yapılan doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan yolun eskiyen asfaltı önce kazındı sonra da yeni asfalt döşemesi yapıldı. Cadde üzerinde sıkıntı yaşanmaması için Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 48 saatlik yoğun çalışması ile yenilenen yol trafiğe açıldı.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir ve Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu eşliğinde çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, vatandaşı mağdur etmemek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Alıcık; "Doğalgaz çalışmalarının yapıldığı yollarda düzenleme ve yenileme çalışmaları Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından hemen yapılarak, vatandaşı sıkıntıya sokmamaya çalışıyoruz. Bazı sokaklarımızda kazılan kısımlara dolgu yaparak asfaltlarken parke taşı döşemesi olan yolları da yeniliyoruz. Nazilli'nin trafik yoğunluğunun en fazla olduğu Albay İbrahim Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde yapılan doğalgaz çalışmaları sonrasında da bozulan yolun eskiyen asfaltı önce kazındı sonra da yeni asfalt döşemesi yapıldı. Bu ana cadde üzerinde yamalar yaparak düzeltme çalışmaları sağlıklı olmayacağını gördük. Bu yüzden eski asfaltı kazıyıp yenisini döşedik. Böylelikle yol kötü görünümden de kurtularak daha düzgün bir hal almış oldu" dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2013 Çarşamba 17:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?