16
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

ADÜ öğrencilerine uygulamalı ders

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü son sınıf öğrencileri, ilçede bulunan Uğur Soğutma Makineleri Fabrikası'nda Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğaner'in gözetiminde uygulamalı ders yaptılar. 

Mezun olacak öğrencilerin hayata atılmadan önce son hazırlıklarını tamamlaması için uygulamalı eğitim programları düzenlediklerini açıklayan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğaner, amaçlarının bu yıl mezun olacak olan işletme bölümü öğrencilerine pratik bilgiler vermek olduğunu söyledi.Bu sebeple ileyiş hakkında bizzat fabrikalarda da öğrencilere eğitim verdiklerini kaydeden Yard. Doç Dr. Doğaner, “Öğrencilerimize sektörde yaşanan son gelişmeleri yerinde göstererek, teorik bilgilerini pekiştirmeye çalıştık. Aynı zamanda uygulamada karşılaşılan işletmecilik sorunlarıyla ile ilgili çözüm yollarını fabrika yetkililerinden öğrendik” dedi. 

Öğrencilerin zaman zaman fabrikalarına gelerek çeşitli konularda bilgiler topladıklarını belirten Uğur Grup Koordinatörü Gültekin Kılınç da, “Eğitime her zaman elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız. Yarın hayata atılacak olan bu gençlerin başarılı olabilmesi için teorik bilgilerin yanında pratik bilgilere de çok fazla ihtiyacı olacak” dedi.
Eğitim prpogramı kapsamında Uğur Soğutma Üretim Geliştirme Müdürü Şinasi Akcan ve Uğur Soğutma Üretim ve Teknik İşler Müdürü Tümer Kutay ile birlikte fabrikada incelemelerde bulunan öğrenciler, üretim ve işletmecilik konularında yetkililerden bilgiler aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 18:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?