19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

AKP'den lokmalı açılış

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı seçim bürosu açılışını lokma döktürerek gerçekleştirdi. AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk açılışta yaptığı konuşmada “Ankara’nın imkanları için seçimi kazanmalıyız” dedi.

AK Parti Nazilli Seçim Bürosu Milletvekili Ahmet Ertürk, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Gacar tarafından açıldı. Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışına Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, Kadın Kolları başkanı Ayşin Hittet, İl Genel meclisi Üyesi Ahmet Eker, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adayları ile çok sayıda partili katıldı. Açılışta ise seçim bürosunun ve seçimlerin hayırlı olamsı için lokma döktürülerek halka dağıtıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Ertürk, seçimlere az bir süre kaldığını ve bu nedenle çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek “başbakanımız Sayın R.tayyib Erdoğan yerel seçimlere büyük önem veriyor. Özellikle Nazilli’yi istediğini ifade ediyor. Bu nedenle gece gündüz demeden tün Nazilli’yi gezerek halkımızın gönlünü almanızı, Ankara’nın imkanlarını Nazilli’ye taşıyacak olmamızı bildirmenizi istiyorum. Birlik beraberlik içerisinde el ele vererek hep birlikte bu seçimleri kazanmalıyız. 30 Mart sabahı Başbakanımıza Nazilli müjdesini vermeliyiz” dedi.

Milletvekili Ertürk’ün konuşmasının ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleştirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2009 Pazar 00:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?