30
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

AKP'li başkanlar Nazilli'de buluştu

Aydın merkez, ilçe ve beldelerde görev yapan Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti” 22 belediye başkanlarının aylık yerel yönetimler şurasına bu ay Nazilli ev sahipliği yaptı. İl genelindeki meslektaşlarını ağırlayan Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, akşam yemeğinde konuklarını Sümerpark’a götürerek parkı gezdirdi.


Parti tüzüğü gereği her ay yapılan ve belediye başkanları arasında dayanışma ve fikir alışverişini sağlamayı hedefleyen yerel yönetimler şurasına bu ay Nazilli’de yapıldığını açıklayan AK Parti Aydın Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Filizli, yerel yönetimler şurasının düzenli bir şekilde her ay Aydın’ın değişik beldelerinde yapıldığını söyledi. Bu toplantıların yürütülen çalışmalara bir çok yönde olumlu katkılar yaptığını belirten Filizli, “Bu toplantılarımızda gittiğimiz bölgedeki sorunları, çalışmaları değerlendiriyoruz. Belde Başkanları arasında dayanışma ve beraberliği hedeflediğimiz bu toplantılarda bağlayıcı kararlar değil ortak akılla yapılan yönlendirme ve tavsiyelerle işbirliğini geliştirme hedefleniyor. Sadece AK Parti bünyesinde olan bu çalışmalar 3 ayrı statüde gerçekleştiriliyor. Yerel yönetimleri ilgilendiren bu toplantılarda alınan kararlar ve yapılan tavsiye niteliğindeki çalışmalar merkeze rapor niteliğinde sunuluyor” dedi.


Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk’ün ev sahipliği yaptığı toplantı ilk etapta AK Parti İlçe Binasında yapıldı. Bir saat süren çalışmanın ardından Başkan Kaplan’ın makamına geçilerek çalışmalar değerlendirildi. Son olarak akşam yemeği ve yeni yapılan Sümer Rekreasyon alanını incelemek üzere Sümerpark’a geçen başkanlar, burada yeni açılan bir restoranda akşam yemeği yediler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 15:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?