20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

AKP'li kadınlardan anlamlı yardım

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli Kadın Kolları Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi 350 aileye yardım yapıyor. AK Partili kadınların ve Milletvekili Ahmet Ertürk’ün maddi desteği ile alınan 11 kalem gıda maddesi torbalanarak Nazilli’nin 19 mahallesinde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.


Yapılan yardımlarla ilgili olarak bilgiler veren Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet, yıl içerisinde olduğu gibi Ramazan Ayında da gıda ve giysi yardım çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Hittet; “İlk etapta Nazilli’nin 19 mahallesinde önceden tespit ettiğimiz 350 aile için hazırlık yaptık. İçerisinde çay, şeker, pirinç, nohut, yağ, makarna, şehriye çorbalık, helva, salça, bulgur ve tuz’un bulunduğu 11 çeşit temel gıda maddesi bulunan torbaları, mahalle sorumlularımız gözetiminde en kısa sürede evlere tek tek teslim edeceğiz. Bu gıda yardım paketlerinin hazırlanmasında başta Milletvekilimiz Ahmet Ertürk ve eşi Süreyya Hanım olmak üzere İlçe Başkanımız Ali Ertürk ve yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kollarımızın Üyeleri maddi destekte bulundular. 350 torbanın dağıtımı tamamlandığında ve yeni tespitlerle talepler olduğunda ilave çalışmalarımız yapılacaktır. Yardım konusunda Belediye Başkanımız Aytekin kaplan’dan da destek beklediğimizi belirtmek istiyorum” dedi.
Yapılan yardımları kendi elleriyle tek tek teslim ederlerken büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Ayşin Hittet, mübarek Ramazan ayında yoksulların sevindirilmesi ile bereketin daha da artacağını düşündüklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 18:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?