25
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Alıcık 2 engelliyi daha sevindirdi

BAŞKAN ALICIK, İKİ ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, göreve geldiği günden bu yana engellilere yönelik çalışmalarına ağırlık verirken; bu kapsamda 2 engelli vatandaşı daha sevindirdi.

Nazilli Belediyesinin sosyal hizmet çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ve Nazilli'de yaşayan engelli vatandaşların takdirini kazandığı çalışmalar sürüyor. Spastik ve yürüme engelli vatandaşların da imdadına yetişen Başkan Haluk Alıcık, son 15 ayda 16 engelli vatandaşın evine giderek akülü arabalarını teslim etti ve sorunlarını yerinde dinleyerek birçok konuda daha belediye yardımlarından faydalanmalarını sağladı. Bizzat araçları kendisinin teslim ettiği akülü arabaların kullanımını da başkan Alıcık’ın kendisi anlatıyor.

Engelli vatandaşlara her zaman destek olacağını ifade eden Başkan Haluk Alıcık; “Nazilli Belediyesi olarak sorumlu olduğumuz vatandaşlarımızın dertlerine çözüm bulmak birinci görevimizdir. Özellikle engelleri nedeniyle toplumdan uzak kalan engelli vatandaşlarımızı toplumla tekrar kaynaşmalarını ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve vereceğiz. Bu amaçla belli aralıklarla belediye olarak satın aldığımız akülü araba ile çok sayıda tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi engellilerimize bizzat evlerine giderek teslim ettik. Engelli vatandaşlarımızın engellerini bir nebze olsun kaldırdığımız için huzurlu bir şekilde oradan ayrılıyoruz” dedi.

BAŞKAN ALICIK, İKİ ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ
BAŞKAN ALICIK, İKİ ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 18:36:05
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 18:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?