19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Alıcık esnaftan oy istedi

MHP Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milletvekili Recep Taner’in de katıldığı esnaf ziyaretinde büyük ilgi ile karşılandı.

Yüzlerce partilisinin ve Milletvekili Recep Taner’in de desteği ile Nazilli’de seçim çalışmalarını hızlandıran Haluk Alıcık, il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları ve partililerinin büyük katılımı ile Uzunçarşı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

29 Mart yerel seçimlerinde sandıktan MHP’nin zaferle çıkacağını ve özlenen çalışmaların partileri öncülüğünde yapılacağını ifade eden Alıcık “Nazilli’miz MHP’nin kaliteli meclis üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile vizyon kazanacaktır. Kaliteli kadromuzla Nazilli’nin yönetimine aday olduğumuzu halkımızla paylaşmak için ziyaretlerimizi sıklaştırdık. Nazilli’de projelerimizi ve kendimizi tanıtmak açısından adım atmadık yer bırakmamaya kararlıyız. Seçimlere kadar halkımızla bütünleşecek ve sonrasında da hep birlikte Nazilli’yi yöneteceğiz. Halkımızın belediye yönetimine katılımını mutlaka sağlayacağız. Çünkü Nazilli ancak hep birlikte, herkesin ortak çalışması ile tek vücut olarak, gönül birliği ederek hak ettiği yere ulaşacak. Geleceğin Nazilli’sinin inşası için halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 22:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal şalış IP: 78.180.111.xxx Tarih : 22.02.2009 01:02:58

sn. aday  acaba belediye başkanı olmak için yıldıztepe den (%70 i kürt olan )mahalleden oy alabilecekmisiniz