25
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Alıcık’tan yerel yazarlara plaket

BAŞKAN ALICIK’TAN YEREL YAZARLARA PLAKET

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli 1. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivaline katılan ve destek veren yerel yazarlara plaket verdi.

26 Mart – 12 Nisan tarihlerinde Nazilli’de düzenlenen Nazilli 1. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivaline katılarak okurlarıyla buluşan yerel yazarları unutmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, plaket vererek kendilerine teşekkür etti. Plaket törenine Ethem Oruç, İbrahim Kiraz, Tahsin Şimşek, Sabahattin Burhan ve Organizatörler Ümit Tanırgan ile Vedat Tuğrul katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Belediyecilik sadece kent hizmetleriyle sınırlı değildir. En önemli görevlerinin arasında kentin kültürel dokusunu korumak, yaşatmak ve tarihsel bağlarını güçlendirmek gelir. Nazilli Belediyesi olarak en büyük hedefimiz ilçemizi kültür, sanat ve ekonomik olarak geliştirmek yarınlara hazırlamaktır. Bu amaçla belediye olarak ‘1.Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivalini’ düzenledik. Bu Festival kapsamında ülkemizdeki ve siz şehrimizdeki kültür, sanat ve edebiyat duayenlerini misafir ettik. Nazilli’nin bir kültür şehri olması ve gelişimine katkıda bulunmak için festivale verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Siz yerel yazarlarımızın ne kadar ilgi odağı olduğunu ve yazılarınızın takipçilerinin ne kadar çok olduğunu gördük. Bizleri yapılan etkinlikte en çok bu mutlu etti” dedi.

Yerel Yazarlar adına konuşan emekli öğretmen ve yazar Ethem Oruç da, “Biz yerel yazalar olarak elimizden geldiğince yardımcı olmak amacındayız. Yazdığımız yazıların genelde bölgesel olması bizlerin diğer yazarlara Nazan daha fazla kitleye hitap ettiğini düşünüyorum. Birçok arkadaşım gibi bende bu yaşanan ilgiden mutlu olduk. Bizlere bu fırsatı yarattığınız için aslında biz size teşekkür borçluyuz” diye konuştu.

BAŞKAN ALICIK’TAN YEREL YAZARLARA PLAKET
BAŞKAN ALICIK’TAN YEREL YAZARLARA PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 16:37:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 16:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?