27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Atay işçilerden oy istedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nazilli İl Genel Meclisi adayı Ahmet Atay, Atay; “Bu seçimler gönlündekini sandığa koyma zamanıdır” dedi.

29 Mart seçimlerinde Nazilli’den İl Genel Meclisi Üyeliği için aday olan BBP Nazilli İlçe Başkanı Ahmet Atay, seçim çalışmaları kapsamında Uğur Soğutma Fabrikası’nda işçilerle bir araya geldi. Atay, Uğur Gurubu Genel Koordinatörü Gültekin Kılınç’ın da hazır bulunduğu ziyarette işçilere projelerini anlattı.

İşçilerden bu seçimlerde gönlündekini sandığa koymalarını isteyen Atay, “Bugüne kadar BBP olarak dik duruşumuzu bozmadan ve yıllardan beri hiçbir devlet desteği almadan kendi imkanlarımızla siyaset yaptık. Bugünden sonra da hiç kimseye eyvallahımız olmadan sadece kendi milletimizden güç alarak hizmet etmek istiyoruz. İnsanlarımıza hizmet edeceğimizi ispatlamak istersek, bizim yıllardır nasıl mücadele verdiğimizi bilmeleri yeterlidir. İl Genel Meclisi seçilecek olan üyelerin görevleri bellidir. Önemli olan proje üretip hayata geçirebilmektir. Özellikle vurgulayarak söylüyorum artık sıra bizde diyoruz. Aman, oylarınızı verirken dikkat edin boşa gitmesin. İş yapabilecek, hizmet edebilecek adaylara oylarınızı yoğunlaştırın. Bu 29 Mart seçimlerinde her şey inşallah gönlümüzce olacaktır. Sandıklar gül açacaktır” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 16:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?