19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Aydın-Nazilli: Başarılı emniyetçiler ödüllendirildi

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde 24 emniyet görevlisi, başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Salih Keser tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Nazilli Emniyet Müdürü Gürsel Fırat, "Devletin varlığını devam ettirebilmesi için çıkartılmış mevcut kanunları uygulamak bir kolluk kuvveti olan polisin asli görevidir. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, Anayasa ve kanunların uygulayıcısı, rejimin timsali ve demokrasinin teminatı olan emniyet teşkilatımız, devletimizin güvenliği ile milli birlik ve bütünlüğümüzü hedef alarak kendi siyasi ve ideolojik görüşleri doğrultusunda silahlı faaliyet gösteren illegal, yıkıcı, bölücü ve irticai terör örgütleri ile suç işlemek için teşekkül oluşturarak vatandaşımızın ve ülkemizin ekonomik değerlerini, baskı, şiddet, tehdit uygulayarak ve nüfus kullanarak ele geçirmeye çalışan çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik olarak amansız mücadelesine dün olduğu gibi bugün de devam etmekte olup, bu mücadeleyi yarınlarda da sürdürme azmi ve kararlılığı içerisindedir. Nazilli’de emniyet teşkilatımız bayram, tatil demeden 24 saat esasına göre ve mesai mefhumu gözetmeksizin görevini ifa etmeye çalışmaktadır" dedi.

Nazilli Kaymakamı Salih Keser ise, "Ben polisimizin başarılı çalışmaları ile gerçekten gurur duyuyorum. Nazilli polisimiz başarılı çalışmaları ile son 4 yıl içinde ikisi cinayet olmak üzere toplam 58 olayı aydınlatma başarısını göstermişlerdir. Bu da polisimizin başarılı bir şekilde çalışmakta olduğunu göstermektedir. Nazilli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan 24 arkadaşımız ödüle layık görülmüş ve takdirname ile ödüllendirilmişlerdir. Ben bu sayının önümüzdeki yıllarda daha da artacağına inanıyorum" diye konuştu.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2004 Çarşamba 13:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?