18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Aydın-Nazilli: Çifte cinayetin sırrı çözüldü: Birbirlerini öldürmüşler

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayetin, olayda hayatını kaybeden şahısların birbirlerini öldürmesi ile meydana geldiği belirlendi.

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Sümer Mahallesi’ndeki Zambaklı mevkiinde bulunan Enver Düzgün isimli vatandaşa ait hayvan damında meydana gelmişti. Ömer Gencer (43) ve Tayfun Arslan (38) isimli şahıslar aldıkları bıçak darbeleri sonucu ölmüş, olayın tek görgü tanığı Gencer ile nikahsız yaşadığı bildirilen Nadire Akar, ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alınmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Nadire Akar (40), olay sırasında kendisinin balık temizlemekte olduğunu ve Ömer Gencer ile Tayfun Arslan’ın ise alkol aldığını söyledi. Akar bu sırada birlikte yaşadığı Gencer’e, arkadaşı Arslan tarafından hakaret edilmesi yüzünden aralarında kavga çıktığını belirtti. Kavga ederlerken Ömer Gencer’in, elindeki balık temizlediği bıçağı alıp Tayfun Arslan’a saldırdığını, olayda Arslan’ın öldüğünü, Gencer’in ise yaralandığını ifade eden Akar’ın, "Ömer Gencer polisi aramamamı istedi. Bez yardımıyla yarasını sarmaya çalıştım; ancak, sabaha kadar kan kaybından öldü" dediği öğrenildi.

Polis yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 19:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?