19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Aydın-Nazilli: Çocuk Esirgemi Kurumu'ndaki öğrenciye protokollük doğum günü kutlaması

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne bağlı İsabeyli Beldesi’nde bulunan Çocuk Esirgeme Kurumu ve Yetiştirme Yurdu’nda kalan bir kız çocuğunun yaş günü ilçe protokolünün katılımı ile kutlandı.

Nazilli Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Esat Ergüler, Başsavcı A.Temel Ünal, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aziz Ersoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Barbaros Küçükoğlu, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ve eşleri yurtta kalan çocukları ziyaret ettiler. Nazilli Kaymakamı Salih Keser, yaptığı açıklamada, "Biz İsabeyli Beldemize bu modern tesisi kazandırmak için büyük uğraş verdik. Bu hale getirdik. Bundan da çok mutluyuz. Bu tesisin bu hale getirilmesinde Nazilli halkının büyük katkı ve yardımları bulunmaktadır. İlk etapta bu tesis pansiyon olacaktı. Daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu ve Kız Yetiştirme Yurdu’na dönüştürüldü. 92 öğrenci kapasiteli tesisimizde şu anda 7-12 yaş gurubunda 17 karışık öğrenci, 13-18 yaş gurubunda da 5 kız öğrencimiz kalmaktadır. Tabi ki bu sayı her geçen gün artacaktır" dedi.

Ziyaret sırasında Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan İsabeyli İlk Öğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Aysel Kömür’ün 13. yaş günü olduğu öğrenilince Kömür için bir sürpriz hazırlandı. Nazilli Kaymakamı Salih Keser’in eşi Hürriyet Keser, Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler’in eşi Gül Ergüler ve İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim’in eşi Füsun Erim, yaş günü pastasını Aysel Kömür ile birlikte kestiler. Tesiste kalmakta olan 22 öğrenci ve davetliler de kutlamaya katılarak eğlendiler.

Kutlamaların ardından yurtta kalan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2004 Pazar 00:00:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fulden sak IP: 85.98.114.xxx Tarih : 14.06.2007 21:18:24
her geçen gun isabeyli cocuk yuvasının ılerleyecegıne ınanıyorum