17
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

Aydın-Nazilli: İçki masasındaki 'öpeyim abi' muhabbeti cinayetle sonuçlandı

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, içki masasında alkol alırken kavga eden 2 arkadaş birbirlerini bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Sümer Mahallesi’nde hayvan besihanelerinin bulunduğu Zambaklı mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enver Düzgün’e ait besihanede Ömer Gencer (43) ile Tayfun Aslan (38) içki aldıkları sırada aralarında çıkan kavgada birbirlerini bıçaklayarak öldürdü.

Cinayetin tek tanığı olan ve besihanede Ömer Gencer ile birlikte kalan Nadire Akar’ın verdiği ilk ifadeye göre, Ömer Gencer yanlarına gelen arkadaşı Tayfun Aslan ile birlikte Menderes Nehri’ne giderek balık tuttu. Tuttukları balıklarla birlikte besihane çalışanlarının kaldıkları eve gelen 2 arkadaş, Nadire Akar’ın balık kızartmaya gittiği sırada yemek masasına oturup alkol almaya başladı. İlerleyen saatlerde belirlenemeyen bir nedenle 2 arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Gencer ve Aslan, ellerine geçirdikleri bıçaklarla birbirlerini ağır yaraladı. Gencer ve Aslan olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine giden polisler evde Ömer Gencer ve Tayfun Aslan’ın cesetleri ile karşılaştı. Evde bulunan Nadire Akar da polis tarafından gözaltına alındı. Nadire Akar’ın kavgaya karışıp karışmadığı henüz öğrenilemezken, olayın Nadire Akar’ın polisteki sorgusunun ardından aydınlanması bekleniyor.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2004 Cuma 21:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?