17
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

Aydın Nazilli' de Zihinsel Engelliler Okulu Kolej oluyor

Nazilli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nuri Önel, kuruluşlarının 100. yılı nedeniyle ilçede örnek okul seçtikleri Nazilli Zihinsel Engelliler İlköğretim Okulu’nu modernleştirerek, bir koleje dönüştüreceklerini söyledi. Çalışmalara başladıklarını belirten Önel, "İlk etapta okulun kalorifer tesisatı ile iç radyatör dağıtım şebeke ve tesisatını döşeyeceğiz. Ardından da diğer eksikliklerini gidereceğiz" dedi.
Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan da, Nazilli Rotary Kulübü’nün bu desteğinin kendilerini çok sevindirdiğini ifade ederek, "Okulun bakımı, onarımı kaloriferleri ile sıhhi tesisatının komple yapımı için Nazilli Rotary Kulübü ile protokol imzaladık. Kalorifer kazanı ve radyatörler temin edildi. Çalışmalara başlandı. Tuvaletlerin ve sıhhi tesisatların malzemeleri ile bahçe içinde bulunan spor malzemeleri temin edildi. Okulumuz yeni eğitim ve öğretim yılına adeta bir kolej havası içinde başlayacak" diye konuştu.
iha-aydın
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2004 Perşembe 11:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
günsenin parlak IP: 78.176.183.xxx Tarih : 12.01.2008 22:25:38

bende aydın kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunuyum..yüksek eğitim programında da zihinsel engelliler öğretmenliği istiyorum.ve böyle bir kurumda onlara hizmet etmek istiyorum..inşallah bizler ve velilerin gayretiyle hepsi eğitilebilir hale gelecekler..