19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Aydın:Nazilli'de 'Bir Kış Gecesi' konseri

Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) korosu, geleneksel hale gelen "Bir Kış Gecesi" konserinde birbirinden güzel eserler seslendirdi.


Nazilli Belediye Sarayı Tiyatro Salonu'ndaki konseri Kaymakam Salih Keser, Belediye Başkanı Esat Ergüler, Nazilli Müftüsü Osman Şen, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necdet Kula ve eşleriyle birlikte 400 kişilik bir davetli topluluğu izledi. 16 erkek ve 26 bayandan oluşan koro ile 11 kişilik saz heyetinin verdiği konser, 2 bölüm halinde gerçekleştirilirken 15 eser seslendirildi.


Konser sonunda konuşan Nazilli Kaymakamı Salih Keser, "Nazilli İlçesi böyle bir koroya sahip olduğu için büyük bir gurur duymalıdır. Kendilerini kutluyorum" dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler ise "Biz Nazillimize TSM koromuzu kazandırdığımız için mutluyuz. Düşüncemiz bir de konservatuvar kazandırmaktır. Önümüzdeki günlerde bunun altyapı çalışmalarına başlayacağız" dedi.


Konser sonunda Nazilli Belediye Başkanı Ergüler, başta koro şefi Lütfi Selek olmak üzere tüm koro üyelerine birer karanfil vererek Sevgililer Günü'nü kutladı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2004 Pazartesi 02:25:46
Güncelleme :9 Ağustos 2004 Pazartesi 15:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?