22
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

Başarılı öğrencilere gezi ödülü

Nazilli Endüstri Meslek Lisesi Onur Kurulu ve Okul Aile Birliğinin işbirliği ile başarılı öğrenciler düzenlenen gezi ile ödüllendirildi. Tüm giderleri Okul Aile Birliği tarafından karşılanan gezide öğrenciler Karacasu Afrodisias, Kaklık Mağaraları ve Pamukkale'yi kapsayan geziye götürüldü. 

Öğrencilerin motive olmalarını hedefleyen ve Nazilli'de bir ilk olma özelliğini taşıyan gezi; Nazilli Endüstri Meslek Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Rıza Ergen Başkanlığında, Onur Kurulu Başkanı Tarık Bomba ile Okul Aile Birliği Başkanı Fadime Uğursal gözetiminde, 71 kişilik öğrenci grubu ile yapıldı. 

Geziye katılan öğrenciler çok eğlendiklerini ve memnun kaldıkların ifade ederken, Okul Müdürü Özcan Bilgi, başarılı öğrencilerin diğer öğrenciler örnek olmaları açısından bu gezinin çok yararlı olduğunu ifade etti. Bilgi “Milli Eğitim Bakanlığımızın başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi konusundaki yönergesi kapsamına gezi düzenledik. Geçen yıl takdir ve üst üste teşekkür alan 71 öğrencimiz masrafları tamamen Okul Aile Birliğimiz tarafından karşılanarak, Karacasu-Afrodisias, Kaklık Mağaraları ve Pamukkale'ye gezi düzenledik. Öğrencilerimiz güzel geçen gezi nedeniyle mutluluklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Bu tür organizasyonların başarıyı artırdığını düşünüyoruz. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 12:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?