17
Haziran
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Başhekime keserli saldırı

SALDIRIYA UĞRAYAN NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ MEHMET KURNAZ’IN SAĞLIK DURUMU İYİ OLDUĞU AÇIKLANDI

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kurnaz, sabah saatlerinde evinin önünde keserli bir şahıs tarafından saldırıya uğramış ve doktorlar tarafından yoğun bakımda müşahede altına alınmıştı.

Edinilen bilgiye göre; Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kurnaz sabah saatlerinde evinin bulunduğu apartmandan dışarıya çıktığı sırada elinde keser bulunan bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Diyaliz tedavisi gören Orhan Şakir Akhisar’ın abisi Oktay Akhisar olduğu öğrenilen şüpheli şahıs, Dr. Mehmet Kurnaz’ın keserle başına vurdu. Başından yaralanan Dr. Mehmet Kurnaz görev yaptığı hastanede doktorların ısrarı üzerine Yoğun Bakımı Servisi’ne kaldırılarak müşahade altına alındığı öğrenilirken, yaklaşık 4 saat yoğun bakımda kontrol altında bekletilen Kurnaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu yönünde karar verilince yoğun bakımdan çıkarıldığı öğrenildi. Hastane yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Diyaliz hastası Orhan Şakir Akhisar’ın davranışları ve ağza alınmayacak küfürlerinden dolayı aynı birimde çalışan personelimiz ve hastalarımızdan devamlı şikayetler almaktaydık. Hatta hastalarımız diyalize girmek istediklerini dile getirdiler. Hatta hasta, Başhekimin odasına giderek küfürlerde ve tehditlerde bulundu. Bu konuyla ilgili başhekimimiz savcılığa şikayette de bulunmuştu. Bu konuda birçok şikayet yapıldıktan sonra bizde kendilerine başka bir sağlık biriminde tedavi olmaları için rica ettik ve Aydın Devlet Hastanesinde tedavi olması için karar gelince bir sıkıntı yaşandı. Kendisi dün özür dileyerek, bir daha bu konuların tekrarlanmayacağını dile getirmişti. Kendisinin bu davranışı üzerine bugün tekrar Nazilli’de tedavi görülmesi ön görülmüştü fakat sabah saatlerinde hastanın abisi veya kardeşi olduğunu öğrendiğimiz şahıs tarafından Başhekimimiz darp edilmiştir. Kendisi son anda müdahale ederek kendisine kötü bir şey olmasını önlemiştir” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Konuyla ilgili Başhekim Kurnaz bir açıklama yapmazken, olayla ilgili sabah saatlerinden itibaren şüpheli şahsı arayan Nazilli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şahsı yakaladığı ve kısa süre içerisinde şahsın teşhis ettirileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 15:54:04
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 18:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?