17
Haziran
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Başkandan öğrencilere karne hediyesi

BAŞKAN ALICIK’TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı sömestr tatiline girmesiyle karne hediyesi heyecanı yaşayan öğrencilere bir sürpriz de Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’dan geldi.

Nazilli’de Sümerpark Rekreasyon alanında kurulu olan Lunapark’ta bugünlerde öğrencilerden adım atacak yer kalmadı. Nazilli Belediyesi’nin öğrencilere karne hediyesi olarak verdiği Lunapark biletleri ilk gününden itibaren Lunapark’ın dolup taşmasına neden oldu.

Nazilli’de ve çevre köylerde yaklaşık 20 bin öğrenciye Lunapark bileti hediye eden Başkan Alıcık, “Öğrencilerimize göreve geldiğimiz günden itibaren çeşitli günlerde ve karne heyecanlarında da onların yanında olmak istiyoruz. Nazilli Belediyesi olarak yarının büyükleri, çiçeklerden daha güzel çocuklarımıza ücretsiz yarıyıl tatili armağanı olarak 29 Ocak-19 Şubat 2011 tarihlerinde gidebilecekleri Lunapark bileti hediye ediyoruz” dedi.

Öğrenciler, Nazilli Yöresel Oyunları ve Folkloru Destekleme-Yaşatma Derneği Halkoyunları ekibini ziyaret eden ve öğrencilere Lunapark bileti dağıtan Başkan Alıcık'a, teşekkür etti. Başkan Alıcık’ın her öğrenciye verdiği biletlerden dolayı mutlu olduklarını belirten öğrenciler; “Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık, çeşitli günlerde bizlere Lunapark bileti gönderiyor. Bizleri düşünmesi ve bizlere hediye vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Kendisinin okullara verdiği destek ve öğrencileri unutmayarak bizlere sağladığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek sevinçlerini dile getirdiler.

BAŞKAN ALICIK’TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
BAŞKAN ALICIK’TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
BAŞKAN ALICIK’TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
BAŞKAN ALICIK’TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 14:58:04
Güncelleme :31 Ocak 2011 Pazartesi 15:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?