17
Haziran
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Başsavcı Solmaz’a veda yemeği

BAŞSAVCI SOLMAZ’A VEDA YEMEĞİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Adli Yargı Kararnamesi ile Düzce’ye tayin olan Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli E Tipi Cezaevi izleme kurulu üyeleri ile veda yemeğinde buluştu.

2 yıldır Nazilli’de görev yapan ve yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye’de örnek savcılar arasına giren Ramazan Solmaz, Nazilli E Tipi Cezaevi’nde yaptığı eğitim ve istihdam çalışmaları ile adından sıkça söz ettirmiş ve bu desteğinden dolayı da ilçe halkı tarafından büyük takdir kazanmıştı. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı Cezaevi İzleme Kurulu üyeleri tarafından Başsavcı Solmaz için teşekkür amaçlı bir veda yemeği düzenlendi. İzleme Kurulu adına yemekte bir konuşma yapan Mehmet Gacar “İlçemiz için yaptığınız hizmetleri asla unutmayacağız. Cezaevlerimizde ve ilçemizde bıraktığınız derin izler hepimiz için örnek olacak. Gittiğiniz yerde de aynı gelişmelerle adınızdan sıkça söz edileceğine inanıyor ve yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Başsavcı Solmaz ise veda yemeğine katılanlara ve kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmada“3 yıl önce geldiğim Nazilli’de gördüğüm en güzel şey, ilçenin bana kucağını sevgiyle açmasıydı. Nazilli halkının adliyeden bir beklentisi olmadı. Aksine bizlere büyük destek verdiler. 3 yıllık sürenin nasıl geçtiğini anlayamadık. Dostluk, sevgi ve hizmet aşkıyla yanan siz değerli dostlarımın da desteği ile çok şeyler yaptık. Daha çok işler de yapabilirdik. Ancak bizim için görev sadece Nazilli’de değil, görev verildiği her yerdedir. Bizim bıraktığımız yarım işleri benden sonra gelecek olan arkadaşımız ve sizler devam ettireceksiniz. Cezaevlerine yaptığınız destekleri de asla unutmayacağım. Özellikle Diş Hekimi Ferah Derici’nin cezaevindeki bayanlara verdiği destek göz ardı edilemez. Bu dostluğunuzu ve sevginizi eksik etmeyin. Kaymakamımızdan belediye başkanımıza, izleme kurulu üyelerimizden kurumlarımıza, esnafımıza kadar herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞSAVCI SOLMAZ’A VEDA YEMEĞİ
BAŞSAVCI SOLMAZ’A VEDA YEMEĞİ
BAŞSAVCI SOLMAZ’A VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 17:19:01
Güncelleme :8 Nisan 2011 Cuma 19:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?