19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Belediyeden şehit ailelerine yemek

Aydın'ın Nazilli ilçesinde ikamet eden şehit aileleri ve gaziler için yemekli gece düzenlendi.

Belediye Başkanı Aytekin kaplan tarafından düzenlenen gecede, zaman zaman duygulu anlar yaşanırken, şehit yakınları ve gaziler yaptıkları konuşmalarla vatan ve bayrak için canlarını feda etmeye hazır olduklarını belirttiler.


Geceye şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Kaymakam Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertürk, ilçedeki 14 odanın başkanları ve üyeleri, 19 mahalle muhtarı, il genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.


Gecede şehit aileleri adına konuşan Jale Keskin “Şu anda Nazilli’mizde 40 gazimiz ve 10 şehidimiz bulunuyor. Tarihin her döneminde din, dil ve ırk ayrımı yapmadan huzur ve güven içinde, kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda vatanımıza, birlik ve beraberliğine göz diken hainler ihanetlerini devam etmektedirler. Ülke genelinde o acı ateşin düşmediği bölgemiz kalmamıştır" diyerek terör suçlularının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.


Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ise bu ülkenin şehit ve gazilerimiz sayesinde bugün olduğunun bilincinde olduklarını belirterek "Nazilli Belediyesi olarak şehit aileleri ve gaziler için üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. Nazilli Belediyesi olarak Eğriboyun mezarlığımız içerisinde modern bir şehitlik yapmak istiyoruz. Bu konuda da şehit ailelerimizin önerilerini bekliyoruz. Nazilli’de 450 konutluk bir TOKİ çalışması yapacağız. Burada da şehit ve gazi ailelerimize öncelik tanıyacağız” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 08:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?