18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Bunalıma girdi intihar etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde mobilya ve döşeme atölyesi bulunan 31 yaşındaki Atakan Bayram, işyerinde kendini asarak intihar etti.

Eski sanayi sitesi, 187 Sokak'ta dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, evli ve iki çocuk babası Atakan Bayram, işyerinden bacanağı Volkan Yılbaşı’yı aradı.

Moralinin çok bozuk olduğunu söyleyen Bayram, iddiaya göre bacanağından helallik isteyerek, "Kendimi öldürüyorum. Çocuklarım ve eşim sana emanet" diyerek telefonu kapattı.

Bacanağından gelen telefon ile sarsılan Volkan Yılbaşı, hemen polisi arayarak yardım istedi ve Bayram’ın işyerine koştu. İşyerine geldiğinde, Bayram’ı tavanda ipte asılı halde bulan Yılbaşı, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, Atakan Bayram’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Bayram’ın intihar ettiğini duyan eşi Tülay Bayram, babası Erol Bayram ve kardeşi Hakan Bayram işyerinin önüne geldi. Tülay Bayram sinir krizleri geçirirken, yakınları acılı aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

ARKADAŞLARINA MORALİNİN BOZUK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ

Mobilya ve döşeme atölyesi bulunan Atakan Bayram’ın işlerini yaptırdığı esnaf arkadaşı Ahmet Dal, yaptığı açıklamada, Bayram’ın olay günü öğlen saatlerinde yanına gelerek, sipariş ettiği işleri teslim ettiğini söyledi.

Bayram’a bir miktar da para verdiğini ifade eden Dal, "Akşam saatlerinde tekrar benim yanıma gelerek bir sıkıntısı olduğunu söyledi. Benden sonra bir başka esnaf arkadaşa daha giderek, moralinin bozuk olduğunu söylemiş, ‘bugün içeceğim, dağıtacağım’ demiş. Saat 18.20 sıralarında gelen telefonla Atakan Bayram’ın kendini astığını öğrendim" diye konuştu.

Atakan Bayram’ın son zamanlarda maddi sıkıntısı ve ailesiyle sorunları olduğunu söyleyen Ahmet Dal, "Atakan Bayram birahanelere takıldığı için maddi ve manevi yönden zarar gördüğünü tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bayram’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

...
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2012 Çarşamba 18:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?