20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Cami dersleri

Nazilli’de 13 Ekim-30 Nisan tarihleri arasında 3 ayrı camide cami dersleri verilmeye başlıyor. Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve iki din görevlisinin vereceği derslerde temel dini konular, Kur’an-ı Kerim ve tefsiri ile ilgili dersler verilecek.


Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, cami dersleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada cami derslerinin 13 Ekim-30 Nisan tarihleri arasında verileceğini ifade ederek “Toplumumuzu dini konularda aydınlatmak ve halkımızı bid’at ve hurafelerden uzak, İslam Dininin gerçek hükümlerini öğretmek amacıyla Cami dersleri Nazilli ilçemizde 13 Ekim 2008 – 30 Nisan 2009 tarihleri arasında aşağıda zikredilen program çerçevesinde yapılacaktır. Cami derslerinde kaynak eser olarak Başkanlık yayınları esas alınacaktır. Kur’an-ı Kerim ve tefsiri ile temel dini bilgiler Merkez Yeni Bahar Camii, Merkez Koca Camii ve Merkez Zafer Camiinde din görevlilerimiz tarafından cami dersleri şeklinde verilecektir” dedi.


Haftada iki gün Salı ve Çarşamba günleri öğleden sonraları derslerin verileceğini kaydeden Müftü Sula, Salı öğleden sonraları Merkez Koca Camiinde bayanlara ayrıca ders verileceğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?