17
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

Çanakkale Zaferi'nin 89. yıldönümü Nazilli'de kutlandı

Çanakkale Zaferi'nin 89. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü, Aydın'a bağlı Nazilli İlçesi'nde kutlandı.
Kutlamalar Atatürk Anıtı'na konulan çelenkle başladı. Daha sonra Atatürk Lisesi tarafından Belediye Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törende sinevizyon gösterisinin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri adına Kıdemli Üst Çavuş Özgür Özdemir, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Törene Aydın AK Parti Milletvekili Ahmet Ertürk, CHP Milletvekili Özlem Çerçioğlu, Nazilli Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Esat Ergüler, Garnizon Komutanı Yzb. Ali İhsan Ersoy, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Mustafa Karakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Temel Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Gürsel Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necdet Kula, İlçe Müftüsü Osman Şen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertürk, Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürsun, CHP İlçe Başkanı Feyzullah Erkut, Belediye Başkan Adayı Süleyman Bülbül, DYP İlçe Başkanı Mustafa Acar ile okul müdürleri, Emniyet Teşkilatı mensupları ve şehit aileleri katıldı.
Kutlamaların ardından, öğretmenevinde şehit aileleri ve yakınlarına öğle yemeği verildi. Daha sonra Koca Camii'nde şehitler anısına mevlid-i şerif okutuldu.
AYDIN - İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2004 Cuma 02:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?