29
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

Cezasını çok buldu, açlık grevine başladı

Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan bir mahkum, mahkemenin kendisi hakkında verdiği cezayı beğenmeyince açlık grevine başladı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Edinilen bilgiye göre; Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan B.Ş. (22) isimli mahkum, Manisa Salihli Ağır Ceza Mahkemesi’nin kendisi hakkında verdiği 8 yıl 4 aylık ağır hapis cezasını protesto etmek amacıyla, açlık grevine başladı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 15:04:17
Güncelleme :5 Haziran 2008 Perşembe 15:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CİHAN CAN IP: 78.189.20.xxx Tarih : 6.06.2008 15:20:18

bu ülkede ilede adaletin teceli etmesi için birilerinin ülmesimi gerekiyor destekliyorum şayet suçlu olsaydı koğuştaki arkadaşlarından utanır açlık grevine girmezdi ama malesef kardeşim bu ülkede her hangi bir mahkeme bir karar vermiş se başka bir mahkeme o kararı bozamaz senin için yeni delilleri toplayacak savcılarımızda yok sana AİHM yolu şimdiden görüyorum ama yolun uzun sen o zamana kadar açlıktan ölürsün sana bu ülkede hiç kimse pordon demez bedenine zarar verme DİLEKÇE HAKKINI KULAN