17
Haziran
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

CHP adayına alkış yağmuru

CHP ADAYI ERKUT BAYINDIR’I ZİYARET ETTİ

CHP Aydın milletvekili adayı Ferda Çağlar Erkut seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’nin Bayındır köyünü ziyaret etti. Erkut’un köy kahvesinde yaptığı konuşmayı uzun süre alkışlayan Bayındırlılar Erkut’a “gönlümüz sizden yana” mesajı verdi.

Akşam saatleri olmasına karşın köy kahvesinde çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Erkut dedesinin köyünde halka seslendi.

Bayındırlılara ‘akrabalarım’ diye hitap eden Erkut, Bayındırlıların ilgisine teşekkür etti. CHP’nin bayan adayı Erkut 12 Haziran’da iktidara geleceklerini kaydetti. Halka 41 sözleri olduğunu belirten Erkut; “Ben de pamuk işiyle uğraşıyorum. Yöremiz tarım memleketi ama mevcut iktidarın tarım politikaları yüzünden çiftçimiz perişan durumda. Ürün para etmiyor. Mazot, tohum, gübre fiyatları aldı başını gitti. CHP olarak çiftçilerimize önem veriyoruz. Mazotun fiyatını 1,5 TL’ye indireceğiz. Aile sigortası projemizle geliri olmayan ailelere en az 600 en çok 1200 Tl olmak üzere aylık para yatıracağız. İntibak yasasıyla emeklilerimizin milli gelir artışından pay almalarını sağlayacağız. CHP olarak halkın iktidarını kuracağız. Bunun için de sizden destek istiyoruz.” dedi.

Bayındırdan alkışlarla uğurlanan Ferda Çağlar Erkut, Bayındır’ın ardından Gedikaltı köyüne giderek köy kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Erkut Gedikaltı köylülerine partisinin projelerini anlatarak 12 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri için CHP’ye destek istedi.

CHP ADAYI ERKUT BAYINDIR’I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 12:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?