31
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

CHP'de seçim çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisinde Nazilli Belediye Başkanlığı için Feyzullah Erkut ve Cavit Yenipazarlı’nın ardından 3.ncü aday adayı Eczacı Erhan Algan oldu. Erhan Algan adaylığını dün akşam saatlerinde CHP İlçe lokalinde yaptığı basın toplantısıyla açıkladı.


CHP İlçe Lokalinde dün yapılan ve büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Eczacı Erhan Algan, yaklaşık bir buçuk saat süren konuşmasında Nazilli için yapılacak olan çalışmaları da anlattı..
Toplantı alanına alkışlar altında giren Erhan Algan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay’ın Belediye Başkanlığı aday adaylığı için 3. CHP’linin Eczacı Erhan Algan olduğunu duyurması ile toplantı başladı. Birbirinden değerli her üç adayı desteklediklerini ifade eden Talay “CHP Nazilli’de iktidar olacaktır. Adaylarımızın kalitesi, arkalarındaki büyük destek bu iktidarı bize kazandıracaktır. Siz değerli partililerimle birlikte Genel Merkezimizin başkan adayını belirlemesinin ardından diğer iki adayımızla birlikte bayrağımızı Nazilli Belediyesi ve Nazilli halkı için dalgalandıracağız. Üç değerli adayımızı da kutluyor partimizin sonuna kadar arkalarında olduğunu bildirmek istiyor ve başarılar diliyorum” dedi.


Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklarken partililerin kendisini yalnız bırakmamasından dolayı memnuniyetini dile getiren Erhan Algan, “Aslında bugün birlikte oluşumuzun nedeni Nazilli yerel seçimleridir. Sorun değil çözüm üreten, demokratik, şeffaf, uzlaşmacı, geçici değil kalıcı ve akılcı çözüm üreten, programlı ve koordineli çözümler üreten ve hedef belirleyip başarıya ulaşan bir belediye olacağız” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 22:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özkan IP: 85.98.153.xxx Tarih : 28.10.2008 07:06:41

Aytekin Kaplan harici kim gelirse gelsin yararlı olacağına inanıyorum. Çok iyi bir insan fakat diğer çalışanlarının baskısı altında kalıyor. İyi olan kazansın diyorum