30
Mayıs
2024
Perşembe
NAZİLLİ - AYDIN

CHP'den bir aday daha

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Cavit Yenipazarlı; “Birlik ve beraberliğimiz en üst seviyede, çok çalışacağız, yorulacağız ama başarıp hep birlikte sevineceğiz” dedi.


Düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını duyuran Cavit Pazarlı, Nazilli’de seçim çalışmalarına her gün biraz daha hız verdiklerini söyledi. Nazilli’de birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğunu belirten Yenpazarlı, “CHP Nazilli’de Belediye Başkanlığı seçimi için çatısını her gün biraz daha yükseltirken partililerimiz Belediye Başkanının CHP’den seçilmesi için tek yürek ve tek vücut olarak tamamen seçimlere kenetlenmiş durumdadır. CHP’lilerin en üst düzeyde birlik ve beraberlik içinde olması CHP’nin Belediye Başkan aday adayı olarak beni en son derece gururlandırmaktadır. Bilindiği gibi şu ana kadar partimizden iki Belediye Başkan aday adayı resmileşmiştir. Yaklaşık iki aydan bu yana ben, aday adayı arkadaşım Feyzullah Erkut gayet demokratik ve partimize yakışır bir şekilde adalık yarışı sürdürmekteyiz” dedi.


CHP aday adaylarının seçim çalışmalarını büyük bir centilmenlik içinde sürdürdüğüne işaret eden Yenipazarlı, “Nazilli’de iki aydan bu yana çok değerli partili dostlarımızdan sıcak ve samimi ilgi görüyorum. Partililerimizin bana karşı olan ilgileri benim çalışma azmimi daha çok arttırmakta. Nazilli’nin siyasi tarihine bir göz atacak olursa CHP’nin önemli başarılarını görürüz. Ne var ki 15 yıldan bu yana CHP eski başarılarına hasret kalmıştır, CHP’liler Belediye Başkanlığı özlemi içindedirler. Bu hasret ve özlemi ilk yerel seçimlerde bitirmek için çok çalışacağız, yorulacağız ama başarıp tüm partililerimiz ile sevineceğiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?