29
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

CHP'li aday adayları buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından düzenlenen dayanışma, kaynaşma ve yeni yılı kutlama amaçlı pilav gününde partili kadınlar ile CHP Nazilli Belediye Başkan aday adayları bir araya geldi.

Etkinliğe CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay ile Belediye Başkan aday adayları Feyzullah Erkut, Cavit Yenipazarlı ve Erhan Algan’da katıldı.

Etkinlikte konuşan CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Özkan, pilav gününü düzenlemelerindeki başlıca sebebin, yerel seçim için adayları belirlendiğinde hep birlikte o aday etrafında toplanmak olduğunu söyledi. Özkan, Nazilli’de CHP’nin yerel seçimleri kazanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Yıldırım da, işsizliğin arttığı bu günlerde kadınların daha çok sıkıntı çektiklerini ifade etti. Gelinen noktada bir çok kişinin yoksullukla mücadele eder hale geldiğini savunan Yıldırım, “Bu yoksulluğu, çileyi kadınlarımız daha çok hissediyor. Çünkü evde yemeği yapan, çocuğu büyüten onlar. Yaşamı kadınlarla paylaşıyoruz ama kararların verildiği, yasamaların yapıldığı mekanizmalarda kadınlarımız yok. İşte onun için artık buralarda sesimizi duyurmak, ağırlığımızı hissettirmek istiyoruz. Eşitliğin, özgürlüğün sözde kalmayıp gerçekleşmesini istiyoruz. CHP’nin kadına; toplumsal ve siyasal yaşamda gereken hak ettiği konuma getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay ise, yerel seçimlerde CHP’nin Nazilli başta olmak üzere ülke genelinde başarılı olacağını iddia ederek, şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi Kadınlar Kolu olarak düzenlediğiniz bu günde sizleri bir arada, dayanışma içerisinde görmek bizleri mutlu etti. Önümüzde yerel seçimler var; yerel seçimler ülkemiz için, Nazillimiz için yeni bir başlangıç olmalı. Nazillinin 15 yıldır kötü giden talihini değiştirmek, sanayi ve kültür kenti Nazilliyi tekrar yaratmak için biz hazırız. CHP olarak birbirinden değerli üç aday adayımız var. Arkadaşlarımızda gördüğümüz hizmet aşkı ve heyecanı ilçe yönetimi olarak bizleri de mutlu ediyor”

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 09:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?