20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Doğu Perinçek'ten inciler!

İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, "’Kıbrıs’tan Türk ordusunu çekeceksin, KKTC’yi yıkacaksın, Kıbrıs Türk’ünü ayaklar altına atacaksın, Ege sularını ve hava sahasını teslim edeceksin, Ermeni ve Rum soykırımı yaptığını kabul edeceksin, Fener patriğini Dünya Ortodoksluğu’nun tahtına oturtup İstanbul’u Bizans yapacaksın’ diyen yılanın başı gözükmüştür" dedi.

Nazilli’de Belediye Sarayı Tiyatro Salonu’nda yaptığı toplantıda, "Türkiye Özal gibi fareli köy kavalcılarının peşine takıldığı 24 yıldan beri AB kapısında define aramaktadır. Orası kazılmıştır. Hayal kırıklığından başka hiçbir şey yok. Burası kazılmıştır yine yok. Ve şimdi de işte define burada denmektedir. Aha şurada müzakere tarihinin dibinde. Ölme eşeğim ölme, yaz gelecek müzakere tarihleri aşılacak, Avrupa kapılarında sucuk ağaçları bitecek, dallarında pastırma meyveleri toplayacaksın" diye konuştu.

’Öz toprağına pancar ekemezsin, tütün dikemezsin’, ’Pamuğunu, pirincini, şekerini, ayçiçek yağını, etini, tarım ürünlerini bile benden alacaksın’ diyen bir anlayışı ’yılanın başı’ olarak nitelendiren Perinçek, "Bizi Avrupa kapılarında dışa açılma, dünya ile bütünleşme, serbest piyasa aldatmacalarıyla 300 milyar dolar borca batıran ve şimdi borcunu topraklarını ve Mehmetçik’in kanını satarak ödeyeceksin dayatmalarında bulunan yılanın başı gözükmüştür. ’Kıbrıs’tan Türk ordusunu çekeceksin, KKTC’yi yıkacaksın, Kıbrıs Türk’ünü ayaklar altına atacaksın, Ege sularını ve hava sahasını teslim edeceksin, Ermeni ve Rum soykırımı yaptığını kabul edeceksin, Fener patriğini Dünya Ortodoksluğu’nun tahtına oturtup İstanbul’u Bizans yapacaksın’ diyen yılanın başı gözükmüştür. Deliğinden çıkmış kıvrıla kıvrıla üstümüze gelen o yılanı hala görmeyecek misiniz? O büyük yalana ortak olmanın suçunu daha ne kadar taşıyacaksınız?" şeklinde konuştu.

AYDIN (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 13:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?