26
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

DP'ye yeni katılımlar

DP Nazilli Belediye Başkan adayı Mustafa Acar; “Burada gerçekleşen katılım değil demokrasi şölenidir” dedi.

DP Nazilli İlçe Teşkilatı’nda yerel seçimler öncesinde gerçekleşen katılım töreninde, DP’ye katılan yüzlerce kişiye parti rozetleri törenle takıldı. DP Aydın İl Başkanı Engin Polat, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı törende partililer salona sığmayınca, izdiham yaşandı

Törende konuşan DP İl Başkanı Engin Polat, 1950 demokrasi ruhunu taşıyan Nazillili Demokrat Partililere yaşanan bu coşkudan dolayı teşekkür ederek “Bir başkan olmalı ki çocukları sevmeli, eşini sevmeli, büyüğünü sevmeli, elini öpmeli, vatanını bayrağını sevmeli. Bu gün beni çok mutlu eden bir olay ve beni buraya getiren, 17 ay önce ahdettiğim şey olan, az önce saydığım niteliklerin hepsini taşıyan başkan adayım Mustafa Acar’dır. Hepinizin gözünde de olan bu ışık, 30 Mart sabahı Demokrat Partiyi Nazilli insanı olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturtacaktır. Her şeyi ile dört dörtlük olan bu insanın arkasında olan sizler asla kaybetmeyeceksiniz. Gözüm arkada kalmadan Nazilli’den ayrılacağım” dedi.

DP’lileri akrabası gibi gördüğünü ifade eden DP Nazilli Belediye Başkan adayı Mustafa Acar da, “Ben Nazilli halkının belediye başkanı olacağım. Bizim farkımız bu olacak. Sizler benim onurum, şerefim, haysiyetim oldunuz. Ben de sizlerin onuru, şerefi ve haysiyeti olacağım. Onurumuzu, şerefimizi, haysiyetimizi asla yere düşürmeyeceğiz. Biz sizlerle Nazilli’ye sevgi ektik. Şimdi o sevgiyi istiyoruz. Bizde insan, aşağı, yukarı Nazilli ayrımı yok. Bizde bayrak, ezan var. Biz milliyetçilik kisvesi altında duranlardan daha milliyetçiyiz. Din kisvesi altında duranlardan daha dindarız. Cumhuriyetçilerden daha cumhuriyetçiyiz. Atatürkçülerden daha Atatürkçüyüz. Biz Türklükten başka bir şey düşünmeyiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından DP’ye yeni katılan isimlere DP İl Başkanı Engin Polat ve Belediye Başkan adayı Mustafa Acar tarafından parti rozetleri takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 13:33:48
Güncelleme :23 Mart 2009 Pazartesi 13:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?