27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Erkut, yaşlıların gönlünü aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan adayı Feyzullah Erkut, ilçede bulunan 100 yaş üzeri yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Seçim çalışmalarını hızlandıran CHP’li Belediye Başkan adayı Feyzullah Erkut, projeleri arsında yer alan yaşlılarla ilgili çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. İlçede bulunan 100 yaş üstü yaşlıları ziyaret eden Erkut, 102 yaşındaki Hatice Aktaş başta olmak üzere ilçedeki diğer yaşlıları ziyaret etti. 102 yaşındaki Hatice Aktaş’ın elini öpen Erkut ve eşi uzun süre sohbet ettikleri Hatice nineye Atatürk portresi ile Türk Bayrağı hediye etti. Türk Bayrağını eline alan Hatice nine bayrağımızı defalarca öperek alnına götürdükten sonra Atatürk’e ve bayrağa olan sevgisini dile getirdi.

Erkut’un Atatürk’ün kurduğu partiden belediye başkanı adayı olduğunu öğrenen Hatice Nine “Oğlum, Atatürk memleketimizi düşman işgalinden kurtardı. Bizlere bu vatanı emanet etti. Çok zor günler geçirdik. Allahım bir daha bizlere o acı günleri yaşatmasın. Siz bu vatanı koruyun. Halkımızı koruyun. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakın. Atatürk’ün izinden ayrılmayın. Sizden tek isteğimiz bu” dedi.

Yaşlılara küçük hediyeler veren Erkut da, “Siz büyüklerimizin sayesinde bugün bu vatan var. Ulu Önder Atatürk’ün çocukları ve onun kurduğu partinin mensupları olarak Türkiye’mizin ilelebet var olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Atatürk’ün mirası olan bu ülkeyi onun ilkeleri doğrultusunda çalışarak hizmet vermeye çalışan partimize destek vermenden dolayı çok mutlu olacağız. Siz ve sizler gibi yaşlılarımız için hazırladığımız projelerimizle sizleri baş tacı yapmaya ve rahat bir yaşam sürmenizi sağlamak bizlerin boynunun borcudur” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 17:54:17
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 17:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?