31
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

Esnafa TEB desteği

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından yürütülen küçük işletmelerin küresel rekabetle daha güçlü hale gelmesi için çok yönlü destek sunan işletme bankacılığı faaliyetleri kapsamında Nazilli Esnaf Odası ile kredi protokolü anlaşması imzalandı. Anlaşma ile oda üyeleri TEB’den uygun imkânlarla kredi kullanma fırsatı elde edecek.

Nazilli Esnaf Odasında düzenlenen imza törenine Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Güntay; TEB Nazilli Şube Yöneticisi Rüştü Salim Sarp, TEB Nazilli Şube İşletme Portföyü Burcu Aktop, TEB Nazilli Şube KOBİ Portföyü Özcan Vertop, Nazilli Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri ve Nazilli’nin önde gelen işletme sahipleri katıldı.

İmza töreninde konuşan TEB Nazilli Şube Yöneticisi Rüştü Salim Sarp, “TEB İşletme Bankacılığı olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirlikleri bizim için büyük önem taşıyor. Türk ekonomisinin önemli bir bölümünü küçük işletmeler oluşturuyor. TEB olarak bu işletmelere her alanda destek vermek için çalışıyoruz. Onların hem bulundukları bölgeye, hem de ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına fırsat yaratmak en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Nazilli Esnaf Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Nazilli bölge ticaretine destek olacağına inanıyoruz. Biz de TEB olarak Nazilli’nin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

İmzalanan protokolün esnaflara hayırlı olmasını dileyen Nazilli Esnaf Odaları Başkanı Ahmet Güntay, Nazilli’deki 14 oda ve üyelerinin, TEB Nazilli Şubesi ile kısa süre içerisinde kaynaştığını ifade etti. Güntay, “Nazilli’de çok kısa bir süre öncesinde açılmasına rağmen esnafa uyumu ile dikkatleri üzerine çeken TEB Nazilli Şubenizin esnafımıza büyük destek verdiğini gözledim. TEB ile aramızda başlayan oluşum ticari ilişkilerime de yansıyarak aramızda bir kredi protokolü oluşumunu gündeme getirdi. Bu gün bu oluşumu belgelemenin mutluluğunu taşırken esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını da diliyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 19:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?