19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Evlattan babaya kurşun

BABASINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Aydın'ın Nazilli ilçesi İsabeyli beldesinde bir kişi, babasını tüfekle vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde İstasyon Mahallesi yakınlarındaki bir bağ evi yolunda meydana geldi. Eşiyle 13 yıldır ayrı olan ve kendisine ait bağ evinde tek başına yaşayan Nuri Orhan (70), bağ evi yolunda belde sakinleri tarafından ölü olarak bulundu. Jandarmanın yaptığı incelemede şahsın tüfekle 2 el ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Jandarma, Orhan ile aralarında sorun bulunduğu öğrenilen oğlu Ümit Orhan'ın (24) bulunması için çalışma başlattı.

Nazilli'ye gittiği tespit edilen ve kısa süre sonra şehir merkezinde yakalanan şahıs, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. 15 gün önce de babasına pusu kurarak öldürmeye çalıştığını söyleyen Ümit Orhan'ın, bir süre önce işçi olarak çalıştığı yerden ayrıldığı için maddi sıkıntı çektiği iddia edildi.

Cinayetin ardından baba Nuri Orhan'ın üzerinde ve evinde yapılan aramalarda bir süredir üzerinde poşet içerisinde taşıdığı paraların yerinde olmadığı anlaşıldı.

Öte yandan, Ümit Orhan'ın yaklaşık 12 yıl önce tabancayla intihara kalkıştığı, 13 yıldır eşi ve 5 çocuğundan ayrı yaşayan Nuri Orhan'ın da iki kez intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 00:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?