27
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Filistin'e bir ton ilaç yardımı

Nazilli Nabız Sağlıklı Yaşam Derneği Filistin’e gönderilmek üzere bir ton ilaç ve tıbbi malzeme hazırladı.

Hazırlanan ilaç ve tıbbi malzemeler ‘Kimse yok mu derneği’ aracılığıyla Filistin’e ulaştırılacak.
Nazilli’de geçen yıl kurulan ve gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sağlık alanındaki yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren bölgenin ilk ve tek sağlık derneği olan Nabız Sağlıklı Yaşam Derneği, Filistin’e gönderilmek üzere bir tondan fazla ilaç hazırladı.

Türkiye çapında toplam 13 ton ilaç hazırlanırken sadece Nazilli’den bir ton ilaç gönderen üyeler büyük bir sevinç yaşıyor. Dernek Başkanı Dr Yusuf Ayçiçek ve dernek yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada “Derneğimiz Filistinli kardeşlerimizin acılarını bir nebze de olsa dindirmek ve onların yaralarına merhem olabilmek amacıyla bir ton civarında ilaç ve tıbbi malzeme yardımında bulundu.

‘Kimse Yok mu’ derneği ile birlikte gerçekleştirilen ilaç ve tıbbi malzeme yardımı Filistin Gazze’de ki yaralı, hasta kardeşlerimize ulaştırılacak. Gönderilecek yardım paketinde bebekler için mama, vitamin ile birlikte antibiyotik, bağırsak enfeksiyonlarında kullanılan ilaçlar, serum, binlerce elastik sargı bezleri, ilk yardım bantları, gaz kompresi, çok sayıda flaster bulunmaktadır. Gönderilecek yardım toplam 60 koliden oluşmaktadır” dediler.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 14:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saadet dinc IP: 82.170.177.xxx Tarih : 15.01.2009 19:29:28

Bu dusuncelerinden dolayi cok tebrik ediyorum allah hepsinden razi olsun cok hayirli bir is yaptilar.umarim en kisa zamanda bu anlamsiz savas biter.