20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Fuhuş operasyonu

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen fuhuş baskınında 11 hayat kadını çalıştıkları otelde yakalanırken otel sahibi de gözaltına alındı.


Didim ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; “İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan baskında Çamlık Mahallesi 468 sokak No: 20 sayılı yerde faaliyet gösteren bir otelde fuhuş yapıldığının tespit edilmesi üzerine bahse konu olan otele yönelik düzenlenen operasyon sonucunda otel odasında M.T.(21) isimli erkek şahıs ile H.A (27) isimli bayanın para karşılığı fuhuş yaptıkları,ayrıca otelde C.Ç(48), D.T (26), N.Ç (27), B.Y (32), C.Ö (28), S.D(35), E.T (24), H.B (36), N.A.M (33) ve L.S (30) isimli bayanların otelin bar kısmında para karşılığı fuhuş yapmak için müşteri beklediği tespit edilmiştir.Otelin İşletmeciliğini yapan L.G (36) isimli erkek şahıs hakkında Fuhşa teşvik ve yer temin etmek suçundan işlem yapılarak nöbetçi C. Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış, şüpheli L.G Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak gönderilmiş, Didim Sulh Ceza Mahkemesince ilk sorgusuna müteakip serbest bırakılmıştır.” ifadelerine yer verildi.


Baskında ayrıca otelde para karşılığı erkeklerle fuhuş yapan ve fuhuş yapmak için bekleyen bayanların alınan doktor raporlarında C.Ö isimli bayanda cinsel yolla bulaşan Hepatit B virüsünün bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?