19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

Gacar'dan kaymakama ziyaret

Ak Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Mehmet Gacar Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulunarak, projelerini değerlendirdi.

 Ziyarette Gacar’a AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertürk, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Kaymakam Caner Yıldız’a projelerini anlatan Gacar, belediye başkanı seçilirse kaymakamlık olarak yapacak olduğu projelerde kendisinden destek isteyerek “Başkan seçildiğimde halkımız için yapamayacağım hiçbir proje için söz veremeyeceğim. Projelerimiz daima uygulanabilir ve halkımızın yararına projeler olacak. Özellikle sivil toplum örgütleri ile içli dışlı olarak onların da desteklerini ve önerilerini alacağım. Parti üyelerimle görüş alışverişinde bulunarak onlarında önerileri doğrultusunda kararlar alacağım. Nazilli’mizin gelişmesi açısından hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak hep birlikte çok çalışacağız” dedi.

Kaymakam Caner Yıldız da, ziyaretlerinden dolayı Gacar ve ekibine teşekkür ederek, “ Nazilli’yi yönetmeye aday olan belediye başkan adaylarımızın ziyaretleri ve fikir alışverişinde bulunmaları çok iyi bir olay. Gelecekte bir başkan çıkacak ve onunla Nazilli’nin gelişmesi için diğer partilerin ve herkesi desteğiyle çalışacağız. Sonuç olarak bir parti değil Nazilli kazanacak. Şimdiden herkesin birbiri ile iyi ilişkiler içerine girerek çalışmasını ve başarılı olmasını diliyorum. Yerel seçim çalışmaları nazilli için hayırlı olsun” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 16:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?