20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Galibiyetin üzerine bir de prim sevinci

TFF 3. Lig 2. Gurup müsabakalarında evinde Aydınspor’u mağlup eden Nazilli Belediyesporlu futbolcular hem galibiyet hem de pirim sevinci yaşıyor. Maçtan sonra soyunma odalarına gelen yönetimden 500’er YTL pirim alan futbolcular sevinç çığlıkları attılar.


Dün oynanan ve 3. lig 2. gurubun yerel derbisi sayılan Nazilli Belediyespor-Aydınspor karşılaşmasında iyi bir mücadele sergileyerek konuk ekibi bir golle mağlup eden Nazilli Belediyespor’lu futbolcular tebrik yağmuruna tutuldu. Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Belediye Başkanı Aytekin Kaplan başta olmak üzere Nazilli Belediyespor Başkanı Ziya Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcularının soyunma odasına giderek hepsini tek tek kutladılar. Başkan Kaplan futbolcularına hitaben yaptığı konuşmada hepsinin gözlerinden tek tek öptüğünü ifade ederek “Sizleri kutluyorum çocuklar. Bu gün burada yüzümüzü kara çıkarmadınız. Sizlerden beklediğimiz gibi camiamıza muhteşem bir galibiyet armağan ettiniz. Biz de maçtan önce sizlere verdiğimiz sözü tutuyor ve 500’er YTL’lik galibiyet primlerinizi hemen veriyoruz. Lig başından bu yana geçirdiğimiz bütün sıkıntıları bu gün sona erdirdiğimiz inancı ile sizleri şampiyon olarak görmek istiyorum” dedi.
Nazilli Belediyespor Başkanı Ziya Aksüt ise mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini belirterek “Çocuklar, bu gün oynadığınız futbol ile gönüllerimizde taht kurdunuz. Bu güzel oyununuzu farklı bir skorla perçinleyebilirdiniz. Ancak bu kadarı da yeter. Sizi izlemeye gelen 10 bin taraftarımızı çok mutlu ettiniz. Sizlerle gurur duyuyorum ve birlik, beraberlik içerisinde başarılarınızın devamını bekliyorum. Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmayan vefakar taraftarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yöneticiler son olarak Aydınspor taraftarının ve bazı Nazilli Belediyesporlu taraftarın taşkınlıkları nedeniyle çıkan olaylardan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Aydınspor camiasının kardeş bir camia olduğunu, bazı kendini bilmezlerin bu iki kardeş camianın arasını bozamayacağını sözlerine eklediler.
Taraftarlar ise futbolculara gül göndererek teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 15:50:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?