20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar

Nazilli’de meydana gelen tren kazasında hurdaya dönen kamyonetten iki kardeş sağ çıktı. Kazadan sonra araçtan çıkan iki kardeş ambulans ile kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tahliye edildi.


Kaza akşam saatlerinde Nazilli yakınlarında bulunan Dallıca Köprüsü yakınlarındaki hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nazilli –İzmir seferini yapan makinist Nazım Uğurlu yönetimindeki 32206 sefer sayılı tren Dallıca köprüsü yakınlarındaki hemzemin geçitte stop eden Emre Damarseçkin (25) yönetimindeki 07 VA 761 plakalı kamyonete çarptı. Araç içerisinde bulunan ve hurdacılık yaptıkları öğrenilen Emre Damarseçkin ile kardeşi Emrah (18) kazada parçalanan kamyonet içerisinde sıkıştılar. Çevredeki vatandaşların ve kazadan sonra duran trenin yolcuları tarafından sıkıştıkları araç içerisinden çıkarılan iki kardeşin bir şey olmadığını gören vatandaşlar gözlerine inanamadılar.
Kazadan sonra hurdaya dönen kamyonetin dolu olan LPG tankının gaz kaçırması kısa süreli de olsa paniğe neden oldu.


Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan hurdacı kardeşler olay yerine çağrılan ambulansla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Muayeneleri yapılan her iki kardeş de taburcu edildi. Hurdaya dönen araçtan iki kişinin sağ kurtulması herkesi şaşırttı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 01:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?