20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

İftar yemekleri sona erdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Yenipazarlı iftar yemeği düzenledi.

Sümer Park Yalı Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Nazilli’deki mahalle muhtarları, Esnaf Odaları Temsilcileri, Ticaret Odası Temsilcileri, ADD, Eğit-Der, Şafak Yıldızı, Tavaslılar Derneği, Özürlüler Derneği ve çok sayıda CHP’li katıldı.


CHP Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Yenipazarlı yemeğe katılan davetlilere katılımlarından dolayı tek tek ellerini sıkarak teşekkür etti. Yaklaşık 220 kişinin katıldığı iftar yemeğinde bir de teşekkür konuşması yapan Yenipazarlı konuşmasında yemeğin siyasi bir amaç taşımadığını belirterek “Hepimizin bildiği gibi yerel seçimlere yaklaşıyoruz.

Hayatını Nazilli’ye adamış bir hemşeriniz olarak, Nazilli’yi hak ettiği hizmetleri sunmak, Nazilli’nin ve Nazillililerin ufkunu açacak, daha sağlıklı, daha mutlu bir kent haline getirebilmek için yerel seçimlerde aday adayı olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Nazilli’yi yönetmeye talip bir arkadaşınız olarak Nazilli’yi en iyi şekilde yönetmenin sizlerle iyi ilişkiler içinde çalışarak olacağını bilmekteyim.

Bu nedenle burada olmanızdan dolayı mutluyum. Güzel Nazilli’miz için bir şeyler yapabilirsem büyük mutluluk duyarım. Bu duygularla sizlerle birbirimizi daha yakından tanımak ve birlikte bir iftar yapmak istedim. Hepinize geldiğiniz için tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 12:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?