19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

İlköğretim okuluna Atatürk köşesi

Nazilli Çapahasan ilköğretim Okulu Atatürk Köşesine kavuştu. Atatürkçü Düşünce Derneği nazilli Temsilciliği tarafından yaptırılan Atatürk Köşesini başta Kaymakam Caner yıldız olmak üzere Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve diğer protokol üyeleri hep birlikte yaptı.


Okullarının geçen yıl yeni binasına kavuştuğunu ifade eden Okul Müdürü Sercan Büzgülü, “Yeni öğretim binamız 2006 Mart ayında bitirilerek bizlere teslim edildi. Şu anda fiziki olarak bir sıkıntı olmadan eğitim ve öğretimimizi sürdürmekteyiz. Donanımımı her geçen gün artmakta ve bulunduğumuz bölgede daha nitelikli bir eğitim-öğretim ortamı yaratma gayreti içerisinde çalışmalarımız devam etmektedir. Okul donanımız konusunda eksikliklerimizden birisi de Atatürk köşemizdi. Bu konuda Atatürkçü Düşünce Derneğinden yardım talebinde bulunduk. Kabul gördü ve birazdan açılışı yapılacak olan köşe yaratıldı. Bu konuda da Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticilerine, kurumumuza, katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Köşemizin açılışının Atamızın 71 yıl önce Nazilli’mizi ziyaret etmesine denk gelmesi bizler için ayrı bir güzellik olmuştur. Okul vizyonumuz; Atamızı çocuklarımıza her zaman hatırlatmak, O’nun çizmiş olduğu uygarlık yolundan hiç taviz vermeden ilerlemek, ülkemizi ve milletimizi çağdaş ülkeler seviyesine çıkarmaktır” dedi.
Yapılan diğer konuşmaların ardından Çapahasan İlköğretim Okulu Atatürk Köşesi İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve protokol üyeleri tarafından açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 18:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice sürücü IP: 88.236.124.xxx Tarih : 22.01.2009 18:43:07

canım okulumun atatürk köşesi çok güzel oldu