20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

İşadamları iftarda buluştu

Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD)ile Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) Üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. NASİAD’ın yeni hizmet binasında verdiği yemekte NAZGİAD Başkanı Nurettin Gürsoy ve dernek üyeleri misafir oldular. 

Yemekte konuşan NASİAD Başkan Yardımcısı Fatih Zeyrek, davetlerine icabet ederek katılan kardeş dernek üyelerine teşekkür ederek “Sizlerle bu güzel ramazan Ayı akşamında bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Nazilli için çalışan işadamlarımızın ‘Birlikten güç doğar’ atasözüne olan inançları ile oluşturduğu bu derneklerle ileriye yönelik yatırımlar ve açılımlar içerisinde elbirliği ile çalışıyoruz. Siz genç işadamlarımızın oluşturduğu derneğin çalışmaları hepimize gurur veriyor. Sizleri kutluyor ve Nazilli için hep birlikte yeni iş alanlarına ve yeni açılımlara yürümeyi hedeflediğimizi önemle belirtmek istiyorum. Çalışkan ve özverili işadamlarımızın gelişen Nazilli’de yeni Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte daha da iyiye gideceklerini umuyorum. Başarı için el ele vererek güzel yarınlara ilerlemek dileğiyle hepinizin Ramazan Ayını kutluyorum” dedi. 

Davetlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren NAZGİAD Başkanı Nurettin Gürsoy, “Siz değerli işadamı kardeşlerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Nazilli’de faaliyet gösteren derneklerimizin oldukça yararlı faaliyetleri bulunmaktadır. Yeni dernek binanız ile Nazilli ve çevresine örnek bir çalışma içerisinde girdiğinizi görüyoruz. Bu binanızda yapılacak tüm toplantılar ve çalışmalar geleceğimizin yapılanmasında önem kazanacak ve Nazilli’mizin prestiji olacaktır. Bunu tüm kalbimle inanarak söylüyor ve iyi bir dinlenme alanı olmasından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 10:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?