20
Mayıs
2024
Pazertesi
NAZİLLİ - AYDIN

İşçi emeklisine kömür desteği

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği(TİED) Nazilli Şubesinden işçi emeklisi dul ve yetimlere kışlık yakacak kömür alım desteği yapıldı. TİED, verdiği destekle ailelerin kömürlerini zorlanmadan 6 taksitte ve nakliye ücreti ödemeden almalarını sağladı.
Yaklaşan kış nedeniyle işçi emeklisi dul ve yetimlerine yardımlarını sürdüren TİED yönetimi, sosyal destek açısından her yıl sürdürdüğü kaliteli yakacak yardımlarını bu yılda gerçekleştirmeye devam ediyor. 500 aileye toplam 700 ton birinci sınıf kömür desteği yapan dernek yönetimi, kömürlerin dağıtımına başladı. Nazilli Tren garının alt tarafındaki geniş alanda başlayan dağıtım çalışmalarını yerinde takip eden TİED Başkanı A.Cahit Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kamyonlardan indirilen kömürlerin traktörler aracılığı ile evlere ücretsiz teslim edildiğinin altını çizdiler.


SSK emeklisi dul ve yetimlerinin kışlık yakacak ihtiyacını her yıl olduğu gibi bu yılda karşılamaya devam edeceklerini belirten TİED Başkanı A.Cahit Coşkun “Bu yılki kömür ihtiyaç sahiplerini önceden tespit edip yazarak alınacak kömür miktarını değerlendirdik. 500 aile kömür için başvuruda bulundu. Yaklaşık 700 ton kömür talebi aldık. Soma’dan birinci sınıf kömürü alımı için bağlantı yapıldı ve günde 2 kamyon olmak üzere dağıtımlara başlandı. Değiştirme garantili ve şehir içi nakliyeli eve teslim dağıtımımız başladı. Düşük gelirli emeklilerimiz bu kışın yakacak ihtiyacını 6 taksitte ödeme imkanına sahip. Emeklimize desteğimiz devam edecek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 16:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?