19
Mayıs
2024
Pazar
NAZİLLİ - AYDIN

İşte şampiyonlar

Nazilli Cumhuriyet İlköğretim Okulu Futbol Takımı il şampiyonu oldu.

Danone Türkiye Kupasında mücadele ettikleri küçükler futbol turnuvasında Aydın birinciliği elde ederek şampiyonluk kupasını alan öğrenciler okulda büyük bir sevinçle karşılandı.

Okul Müdürü Hikmet Durali, öğrencileri ile emeği geçen öğretmenleri kutlayarak “İlköğretim okulları arası küçükler futbol müsabakalarında okulumuz takımı Aydın birincisi olmuştur. 11-12-13 Martta İzmir’de yapılacak olan gurup maçlarına katılacaktır. Buradaki müsabakalara katılan 13 öğrencimizden oluşan okul futbol takımımızın gurupta ilk beşe gireceğini hatta birinci olacaklarına olan inancımız tamdır. Öğrencilerimizin başarılarının devamını ve Nazilli’yi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum” dedi.

Futbol takımından dört öğrencinin il karmasına seçildiğinin altını çizen Durali, “Doğukan Yalçın, Bekirhan Özçelik, Kemalettin İnan, Muhammet Raşit İsen isimli dört öğrencimiz il karmasına seçildiler. Onlar daha sonra bölge karması ve ardından Türkiye karmasına seçilmek için ellerinden geleni yapacaklar. Danone Türkiye Karması Türkiye birinciliği için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Futbol takımını çalıştıran Canan Kılınç, Oktay Arhan, Seyid Mehmet Karaca ve Ali Aydın ile birlikte en iyi şekilde hazırlanıyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 09:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?