18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Japon kızı aşkı için Nazilli'ye yerleşti

Esas mesleği elektrikçilik olan Devrim Çallı, Marmaris’te bir atari salonunda çalışmaya başladığı sırada, çok yakın arkadaşı olan ve Japonya’ya çalışmak için giden Fatih Uçkun’un aracılığı ile Japon Mari Hirano ile tanışarak evlenme teklif etti. Hirano, Türk gencin evlenme teklifini kabul edince gençler, evlilik için Nazilli’de buluştu. Nazilli Belediyesi’ne evlilik başvurusunda bulunan gençler, şu sıralar açtıkları markette birlikte çalışıyor.


Japon gelin adayı Mari Hirano, "Ben Türkiye’yi ve Türkleri çok seviyorum. Çok sıcak kanlı insanlar. Devrim bana evlenme teklif ettiğinde, hemen kabul ettim. İngiltere’de turizm okulunda okudum. Okul ikincisi olarak mezun oldum. Japonca-İngilizce biliyorum. Şu anda Türkçe’yi öğreniyorum. Evlenmek için Nazilli Belediyesi’ne başvurduk. Nazilli’yi çok sevdim. Çok güzel ve şirin bir ilçe" dedi.


Devrim Çallı ise, "Mari Hirano’yu çok seviyorum. Evlenmek için tüm evraklarımızı hazırladık. Nazilli Belediyesi’ne başvurduk. Kısa süre içinde evleneceğiz. Nazilli’de açtığım markette birlikte çalışıyoruz. Bana yardım ediyor. Çevre halkı da Mari Hirano’yu çok seviyor" diye konuştu.

AYDIN (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2004 Pazar 12:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?