22
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

Karı koca kavgası kanlı bitti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde karı koca kavgası cinayetle sonuçlandı. Pazar yerinde hanımıyla tartışan şahıs, cebinden çıkardığı çakıyla hanımını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün akşam saatlerinde Nazilli Altıntaş Mahallesinde kurulan bir semt pazarında meydana geldi. Daha önce şiddetli geçimsizlik dolayısıyla hanımından ayrılan İbrahim K. (45), bir süre önce eşi Sezer K. (43) ile tekrar bir araya gelmişti. Pazara çıkan çift belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada İbrahim Kılınç yanında bulundurduğu çakıyla hanımını kalbinden bıçakladı.

Etraftaki insanların bakışları arasında pazar yerinin ortasında hanımını bıçaklayan şahıs olay yerinden kaçmayarak ambulansın gelmesini bekledi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sezer Kılınç'ın arkasından hastaneye giden İbrahim Kılınç eşinin ölmesi üzerine polis karakoluna giderek teslim oldu. İbrahim K. ile eşi Sezer K. arasında uzun süredir devam eden bir geçimsizlik bulunduğu çiftin 20 yıllık evli oldukları ve 18 yaşında bir oğulları olduğu bildirildi. Nazilli Yeni Sanayi'de traktör tamirciliği yapan İbrahim K.'nın oğlu Hüseyin K'nın bugün liseden mezun olacağı ve pazar günü ÖSS.'ye gireceği öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 11:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kübra Özcan IP: 88.242.129.xxx Tarih : 3.08.2007 00:11:06
Merhaba.çok üzücü ve vahşet dolu bir olay.insanlarımız çok duyarsız malesef.o an orda olup iki tarafı sakinleştirmeyi isterdim.keşke zamanı geri çevirip keşke demeden yaşayabilsek.ama nerde?göz göre göre insanlarımız seyirci kalmış.yazık.o can verenin yerinde bizde olabilirdik.aklım almıyor.bence sinirin,öfkenin kurbanı olmayalım.Hayat zorda olsa;sorunlarımızı hep birlikte aşabiliriz.Dileğim yuvalar yıkılmasın,canlar yanmasın.Çok zor.Bunu yaşamayan anlayamaz.Sağlık,mutluluk ve huzura merhaba....