22
Mayıs
2024
Çarşamba
NAZİLLİ - AYDIN

Keşkekli yağmur duası

Nazilli Ziraat Odası geleneksel hale getirdiği 'Keşkek Hayrının' ikincisini gerçekleştirdi. Çapasan Mahallesi Ahmet Çavdar Makine Parkında yapılan keşkek hayrında, bu yıl farklı olarak yağmur duası da yapıldı. 

Traktör römorklarında, sabah saatlerinde başlanan 80 kazan keşkeğin dağıtımı, öğleden sonraya kadar devam etti. Yağmur duasına Nazilli Ziraat Odası üyeleriyle birlikte Aydın İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Eker, Yaşar Öztekin, Erdinç Çeliksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, siyasi partilerin ilçe başkanları , çevre ilçelerin Ziraat Odası Başkan ve üyeleri ile yüzlerce vatandaş katıldı. 

Keşkek Hayrının Nazilli Ziraat Odası ve Sulama Birliği ile ortaklaşa yapıldığını belirten Nazilli Ziraat Odası Başkanı Sabri Topuçar; "Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz keşkek hayrımızla birlikte havaların kurak gitmesi nedeniyle yağmur duamızı da yaptık. Çiftçimizin bu sezonda su sıkıntısı yaşamaması için dua ediyoruz. Etkinliğimize geçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir katılım gerçekleşmiş olması tüm üyelerimizi çok mutlu etti. Keşkek hayrımıza ve yağmur duamıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2007 Çarşamba 15:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?