18
Mayıs
2024
Cumartesi
NAZİLLİ - AYDIN

Korkunç kaza: 2 ölü, 3 ağır yaralı

NAZİLLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI

Nazilli ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında, dördü asker beş kişinin bulunduğu araç, düz yolda orta refüje ve ağaca çarparak parçalandı.

27 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Ercan Görmez kaza yerinde öldü. Sinop'ta vatani görevini yapan Ahmet Ekimci de sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HASRET GİDERMEK İÇİN BULUŞTULAR

Kaza, gece saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Nazilli-Bozdoğan yolu üzerindeki Büyük Menderes Köprüsü yanında buluşan ve hasret gidermek isteyen asker izinlisi arkadaşlar, burada alkol aldıktan sonra evlerine dönmek üzere yola çıktı. Adnan Menderes Üniversitesi Sümer kampusu sınırına geldikleri sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Gökhan Coşar, 09 E 7426 plakalı özel otoyla önce yolun solundaki yüksek kaldırıma daha sonra ağaca çarptı. Aşırı süratli olduğu belirlenen aracın motoru ve birçok parçası etrafa yayıldı. Bazı parçaların yandaki kampus alanının 3 metrelik tel örgüsünü aşarak girdiği belirlendi.

Ercan Görmez (27) kaza yerinde yaşamını yitirirken asker olan Ahmet Ekimci (21) de sabaha karşı hastanede öldü.

Araç sürücüsü Gökhan Coşar (22), İrfan Karataş (23) ve Muammer Türk (22) de ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri, polisler ve sağlık görevlileri tarafından güçlükle dışarı çıkarıldı. Vücutlarında çok sayıda kırık tespit edilen yaralıların hayati tehlikeleri bulunduğu ifade edildi.

Araç sahibi Ercan Görmez'in hiç kimseye aracını vermediği, alkolü fazla kaçırdığı için bu kez aracı kullanması için Gökhan Coşar'a verdiği öğrenildi.

EŞİNİN FERYATLARI HERKESİ ÜZDÜ

Kazada ölen Ercan Görmez'in ablasının arabasını aldıktan sonra arkadaşları ile birlikte hasret gidermek üzere buluştukları öğrenildi. Ercan Görmez alkolü fazla kaçırınca arkadaşı Gökhan'a sürmesi için verdi. Hastaneye gelen eşi 2 çocuk sahibi Gülay Görmez de sinir krizi geçirdi. "Bizi neden yalnız bıraktın" diyerek feryat eden Gülay Görmez; "Ben çocuklarımıza ne diyeceğim?", "Babam nerede dediklerinde ne cevap vereceğim?", "Onlara bunu nasıl anlatacağım", "Bizi neden yalnız bıraktın" diye ağladı.

Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

NAZİLLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI
NAZİLLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI
NAZİLLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI
NAZİLLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI
NAZİLLİ'DE KAZA: 2 ÖLÜ, 3 AĞIR YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 13:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf elmas IP: 88.253.136.xxx Tarih : 19.07.2010 13:28:13

kardeşime allahtan rahmet  yaralılara acil şifalar diliyorum ben eski mahalleden yusuf duydum çoküzüldüm mahallede çok anımız geçti çok zamanımız geçti hakkım helal olsun duyuca şok oldum takdir böylemiş allahın allah rahmet eylesin