31
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

Koruma Kurulu toplandı

Nazilli Koruma Kurulu Ekim ayı toplantısı İsabeyli 80.Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme yurdunda yapıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz “Çocuklara yönelik sosyal riski azaltma projeleri kapsamındaki faaliyetlerimiz sürecek” dedi.


Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz Başkanlığı’nda yapılan Eylül ayı Koruma Kurulu toplantısında yapılan ve yapılması programlanan faaliyetler görüşüldü. Yurt Müdürü Asude Alkoç tarafından karşılanan Koruma Kurulu üyelerine yurt binası gezdirilerek yurdun genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verildi. Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve kurul üyeleri tarafından çocuklara kitap hediye edilirken, Nazilli Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tarafından temin edilen 4 adet kanepe ile 1 adet oturma grubu, bina dahilinde yapılacak olan televizyon ve aktivite odasında kullanılmak üzere yurt müdürlüğüne teslim edildi.


Yapılan kurul toplantısında konuşan Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Nazilli Koruma Kurulu Başkanlığının hedef kitlesinde olan çocuklara yönelik sosyal riski azaltma projeleri kapsamında faaliyetlere devam edileceğini ifade ederek “Yapılan çalışmalarla çocuklarımızın moral ve motivasyonları yükselmektedir. Çocukların eğitimleri konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir. Boş zamanlarını da verimli şekilde değerlendiren çocuklar ileride toplum açısından da faydalı birer birey haline gelecektir” dedi. Ziyaret sırasında yurtta bulunan çocukların Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve kurul üyelerine karşı ilgileri dikkatlerden kaçmadı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?